AnteroHelasvuo Zeppeliinistä katsottuna

Mitäs minä sanoin!

  • Ketä siitä pitäisi syyttää, jos passikuva on näköinen?
    Ketä siitä pitäisi syyttää, jos passikuva on näköinen?

Röyhkeydellä ei ole rajaa, kun Sipilä huseeraa hallitusneuvotteluissa kuin olisi Kepun kunkku edelleenkin. Kävelee ilmassa Aku Ankkana huomaamatta astuneensa kielekkeen yli. Ja muu puolue on kusi sukassa eikä uskalla sanoa mitään, vaikka sanomista olisi. Ei allekirjoittanut yhdeksän EU-maan yhteiskantaa, joka edellyttää kasvihuonekaasujen päästöjen nopeaa vähentämistä. Siis Suomen nimissä! Millä valtuuksilla?

Ja Soini ulkoministerin ominaisuudessa sössi Arktisen neuvoston ja heti perään Euroopan neuvoston kokouksen alistumalla Venäjän saneluun. Tässä on kaksi tyyppiä, jotka pyrkivät kaikin tavoin häpäisemään Suomen ja sen lisäksi sabotoimaan hallitusneuvotteluja. Ja sotkemaan vaalit, jotta isoveli kiittäisi.

Eikö näitä mätiä tomaatteja saada pois, ennen kuin koko kori pilaantuu?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Älä nyt liikaa innosto, ei Vihreät vielä ole hallituksessa.

Ei myöskään kannata ryhtyä huseeraamaan muiden puolueiden puheenjohtaja-asiassa, kun omakin on vielä vaihtovaiheessa

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Sipilähän sano, että eduskuntaryhmä, keskustan eduskuntaryhmä on käsitellyt hallitusneuvottelua ja sen pohjalta Sipilä kommentoi, että neuvottelut on vaikeaa, voi olla, että Keskusta ei lähdekään hallitukseen, Rinteen hallitusneuvottelut saattavat venyäkin, toivotaan parasta silti, muistaakseni Sipilä puhu eduskunnan ryhmänsä pohtimisista

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

"Toivotaan parasta silti", todellakin, koko Suomen parasta. Jatkuva riitely ei sitä ole. Informaatiosodan osaavat haluavat vaikuttaa kohteena olevaan valtioon siten, että tämä maa ei voisi olla yhtenäinen ja itsenäinen päätöksissään.

Ulkoapäin tuleva vaikuttaminen valitsee apureikseen ne henkilöt, joiden avulla voi saada jalansijan tai "sillanpääaseman" toisen valtion asioihin. Ensin pyritään vaikuttamaan ja lopulta jopa kaappaamaan valta niiltä tahoilta joille se todella kuuluisi. Oman maan kansaa edustavilta ihmisiltä.

Viljo Asikainen

Ehkäpä Sipilä onkin edelleen Keskustan kunkku. Ehkäpä hänen ilmoituksensa erota puolueen puheenjohtajuudesta oli harhautusoperaatio - tarkoitettu väliaikaiseksi kunnes pahin pöly vaalitappiosta laskeutuu. Siksi eroaminen lykättiin syksyyn. Ehkäpä siellä Apollonkadulla onkin laskettu sen varaan että ennen syksyn puoluekokousta puolueväen piiristä esitetään Sipilälle vetoomuksia jatkaa puheenjohtajana ja Sipilä ilmoittaa velvollisuutensa olevan olla käytettävissä. Tällöin uusi hallitus on jo istumassa. Sipilä ei ole siinä ministeri ilmoittamansa eroamisen takia, mutta tilanteen muuttuessa ja Sipilän jatkaessa puheenjohtajana "kansan vaatimuksesta" puolue järjestelee ministerisalkkunsa uudelleen ja jatkava puheenjohtaja Sipilä istuutuu valtiovarainministeriksi.

Kepu pettää aina.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Vihreät vai kommunistit on edelleen epäselvä.

Kumpi on kampi tai kumpi ?

Sipilä huseeraa hallitusneuvotteluissa, koska on elintärkeä Rinteen eiparlamentaariselle unelmoinnille.

Koko vasemmiston kannatus oli kuitenkin vain 26,02 % eduskuntavaaleissa ?

Käyttäjän AnteroHelasvuo kuva
Antero Helasvuo

Nyt kun rehellisesti rakennetaan yleistä hyvää palvelevaa hallituspohjaa, nämä kaksi mandaattinsa oikeutetusti menettänyttä "ässää" avaavat likavesiputkia puhtaaseen uomaan. Petoksellista.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

no sdp,vihreet,rkp ja vasemmisto, nämä eivät pysty tekemään enemmistöhallitusta.Tämä on tosiasia. Keskusta ratkaisee asian
Keskustalla on 31 paikkaa ja se on isompi puolue kuin vihreet, rkp ja vasemmisto.Tämäkin on tosiasia. Keskusta joko lähtee hallitukseen tai ja jos ei lähde, niin silloin ei vielä ainakaan synny enemmistöhallitusta

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Entä jos hallituksen muodostamisen tilanne muuttuukin semmoseksi, että Keskusta, Kokoomus ja Peršut eivät lähdekään hallitukseen, vaan jäävät oppositioon. Silloin jää vain vähemmistöhallitus, jonka päätöksiä on helppo opposition kaataa nurin sillai, että oppositio ei haluakkaan kaataa hallitusta, vaan päätökset. Entä jos näinkin käviši??Vai???

Käyttäjän AnteroHelasvuo kuva
Antero Helasvuo

Kun Sipilän rötöstelyt paljastuvat kaikessa alastomuudessaan, Kepusta tulee sovinnonhaluisempi.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

no entä muiden synnit kuin vain Sipilän, muillako ei olekaan syntejä, eikö se pitänyt ensin katšoa omat synnit Ison Kirjan mukaan

Käyttäjän AnteroHelasvuo kuva
Antero Helasvuo

Onnistuitpa Jali pullauttamaan oikean whataboutismin kukkasen.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

no miten Sipilä sitten tekisi, jos katsoisi ensin omat synnit, niin miltä sitten toisista tuntuisi, jos Sipilä kertoisikin omat synnit ensin, joutuišiko toisetkin katšomaan omat synnit ensin ja siitäkö syntyiikin sovinto???Kuka sitten ensin heittäiši ensin kiven?Hallitusneuvottelussa kun pitäs kuitenkin kompromissilla päästä sovintoon. Vai?

Käyttäjän AnteroHelasvuo kuva
Antero Helasvuo

Iltalehden Tommi Parkkonen toteaa saman omalla tavallaan Näkökulmassaan: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/63119584-a68...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Keskustalla on Säätytalolla tärkeä rooli vaalia kansan vaaleissa osoittautuneen porvarienemmistön etua.

Käyttäjän AnteroHelasvuo kuva
Antero Helasvuo

Cavalleria rusticana - vai tuli talonpojasta porvari Säätytalolla?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Olivatko he mielestäsi talonpoikia edellisessä hallituksessa?

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Setä Helasvuo, kyllä minä kristittynä ymmärrän sen ,että luontoa täytyy varjella, mutta miten se tehään, kun ruokaa ja toimeentuloa täytyy olla. Tietoa ainakin pitää hankkia jne.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Jos Kemin biosellutehas toteutuu , puuta kuituna hakataan tehdasta varten 7.6 milj m3/ vuosi ja sitten jos Paltamon tehas syntyy, se nielee puuta 3.5 milj m3/v. Viime vuonna kait puuta hakattiin 77 milj m3/v ja ilmassa on ollut esitys, että kestävä hakkuu oisi 85 milj m3/ v. Puuta yritetään kasvattaa 150 milj m3/v , sillai, että tuo kasvu saataisiin kokoon 2030--2050. Nyt kasvua on 107 milj m3/v. No täällä Kainuussa jotku eläkkeellä olevat paperimiehet kyllä tuumaavat, että riittääkö puu. No se kyllä tiedetään, miten voidaan nopeuttaa puunkasvua. Onhan geenikoekin tehty jälsiolua peukaloimallakin. Tulos oli kokeessa, että puu kasvo 80% enemmän jälsiolun peukaloimisella. Nyt kyllä on jo istutettu jo geenikoivujakin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset